Sundhedstips vi elsker

Drop din daglige kamp om gode råd om din sundhed og helbred, for vi har fundet de bedste sundhedstips, som vi er sikre på, at du vil elske. Det handler nemlig i lige så høj grad om at være til stede i nuet og lære at elske sig selv. Selvom der findes mange gode sundhedstrends, er mange af dem skadelig, og vil have den modsatte effekt.

Hvad indtager du i løbet af dagen?

Hvis du er i gang med et vægttab eller går op i din træning, hvor du vejer din mad konstant, bør du droppe det i perioder. Du må godt nyde en stor rød bøf i ny og næ, selvom din kostplan ikke nødvendigvis fortæller dig det. Det er nemlig sundt med en varieret kost, hvilket betyder, at du ikke kan skal leve af ris, kylling og grøntsager.

Du har sikkert også fået at vide, at du skal drikke rigeligt med vand i løbet af dagen. Det gælder næsten om at få drukket så meget som muligt, men i virkeligheden kan det også være skadeligt for din krop. For når du drikker store mængder af vand i løbet af en dag, kan du også risikere at du skyller flere nyttige vitaminer og mineraler ud af din krop. Drik derfor når du er tørstig.

Motion

Vi ved det godt alle sammen – træning er sundt og godt. Men vidste du, at det også kan blive for voldsomt? Din krop får nemlig ikke gavn af at træne hver dag, da den bliver stærkere, når du også slapper af. Motionen behøver heller ikke være en lang løbetur eller flere timer i dit lokale træningscenter. Det kan blot være en god lang gåtur med hunden om aften. Her kan du altid gå lidt længere, end du normalt vil gøre.

Tag en slapper

Det er vigtigt at motionere, men det er faktisk også mindst lige så vigtigt at få slappet af. For når du slapper af, er det der, hvor kroppen kan opbygge sig igen og forstærke vævet. En massagestol er sundt for helbredet, og den hjælper dig også med at kunne slappe helt af. Det er meget forskelligt, hvordan vi hver isæt slapper af, så derfor skal du gøre lige netop det, som virker for dig. Det kan være at ligge på langs på sofaen foran fjernsynet og med mobilen i hånden. Men det kan også være, at du nyder den friske luft, når du går en dejlig gåtur i den flotte natur.