Biler

Store fodboldstjerner og deres dyre biler

At være fodboldspiller er yderst velbetalt. De bedste fodboldspillere tjener hundredvis af millioner på at spille fodbold. Med den mængde penge opnår man en større økonomisk uafhængighed, og har et langt større rådighedsbeløb end andre mennesker. Derfor investerer rigtig mange fodboldspillere i meget dyre biler.

Cristiano Ronaldo er en af de største fodboldspillere nogensinde. Han har scoret over 800 mål i sin karriere og har vundet Ballon D’or 4 gange. Han er også rigtig god til at købe dyre biler. Han har ejet op til flere Buggattier og alle andre dyre bilmærker, som vi alle sammen kender og drømmer om.

Ses der på Cristiano Ronaldos nærmeste konkurrent Lionel Messi, så har han også en bred og dyr kollektion af biler. Han ejer blandt andet en Audi R8 Spyder V10, som heller ikke har været meget billig. Det er svært at sætte sig ind i have så mange penge, så mange danskere vælger at lease deres biler. På den måde betales der månedligt for bilen, i stedet for at man skal betale det fulde beløb.

Ønsker du at købe eller lease en bil, så er der mange forhandlere til rådighed i Danmark.


Ønsker du at læse flere spændende indlæg som disse, så kan du gøre det her.