Nyt padel center åbner i Aarhus

Padel tennis er i 2022 fortsat en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og har haft en markant stigning i samlet antal spillere det sidste lange stykke tid. Stigningen i antallet af spillere har lagt pres på de danske padelcentre, og der er derfor åbnet endnu flere. Senest er der nu åbnet et nyt padelcenter i Aarhus.

Ifølge tal fra Dansk Padel er det samlede antal af padelbaner i Danmark steget fra 203 i 2020 til 602 i år. Det skyldes den popularitet padel tennis har oplevet. Det er en meget populært sport, som bliver spilet af mænd og kvinder i alle aldre.

Der er efterhånden kommet padelbaner rundt omkring i hele Danmark. Men i Aarhus har efterspørgslen på flere baner været stor, og derfor åbner der nu et nyt padelcenter.

Padelground er det seneste padelcenter som er åbnet i Aarhus. Kenneth, som er medejer af Padelground, var træt af at skulle køre ud af Aarhus for at spille padel, og var derfor med til at åbne padelcenteret.

Det er nu muligt at spille padel i Aarhus. Der kan købes medlemsskab, så man kan spare penge på sine bookinger. Ellers kan man booke en padelbane fra 6:00-16:00 for 150 kr./time eller fra 16:00-24:00 for 300 kr./time. Så skynd jer ud og tag et spil med jeres venner eller familie!