Med en miljørigtig regnponcho og paraply hjælper du planeten

Regnslag og paraplyer er en nem og praktisk løsning, hvis du hurtigt skal beskytte dig mod regnen og ikke kan trække i det helt store sæt regntøj. Men mange blive ofte kun brugt få gange, inden de går i stykker, hvilket er rigtig skidt for miljøet.

Går du op i klima og bæredygtighed, hedder løsningen for dig, der vil undgå at blive gennemblødt i regnen, en bio regn poncho og en miljøvenlig paraply.

Et bionedbrydeligt regnslag

Måske har du set forfærdelige billeder og videoer af dyr viklet ind i plastikaffald eller med maven fuld af det. Plastikforurening er noget af det mest skadelige for vores natur og dyreliv, og i sidste ende får det også store konsekvenser for os mennesker.

I de senere år er der heldigvis kommet et stort fokus på afskaffelsen af engangsplast til fordel for bæredygtige alternativer. Dog har det været svært at undgå plastik, når det har drejet sig om at holde sig tør i regnvejr. Men sådan er det ikke længere.

I dag kan du påføre dig et miljø rigtig regnslag poncho, der er lavet af ikke-genmodificeret majsstivelse. Materialet gør ponchoen 100 % bionedbrydelig og komposterbar, og efter 8-12 uger vil mikroorganismer have nedbrudt den til nyt, giftfrit og naturligt materiale.

Beskyt dig mod regnen med god samvittighed

Det danske vejr er ofte domineret af regn, hvilket for mange gør paraplyer og regnslag faste ting at have med på farten.

Med den miljø rigtige regnponcho slipper du for skyldfølelsen over at anvende plastik. Udover den store fordel ved at være komposterbar er regnslaget også modstandsdygtig overfor flænger. Du kan derfor bruge den igen og igen. 

Især på festivaler er et sådant regnslag velegnet, da paraplyer er noget forstyrrende at have med til koncerter. Køb bio regnslag til blot 30 kr. og hold dig tør i det våde vejr med god samvittighed.

Bæredygtige paraplyer af genbrugsplast

Kan du ikke forene dig med et regnslag og hellere vil bruge en paraply, kan du på Paraplybutik.dk finde bæredygtige paraplyer i en lang række smarte farver. Paraplyerne er bæredygtige, da skærmene er lavet af genbrugsplast og håndtagene af bambus.

Oplever du tit, at dine paraplyer ikke kan holde i blæst, er det endnu en god grund til at vælge de miljøvenlige paraplyer. Både deres ramme og stel er lavet af stål, der sikrer stabilitet selv i kraftig vind.

På den måde er du rigtig godt beskyttet mod regnen og hjælper med at tage hånd om klimaet.