Kom og prøv dine evner af i Danmarks fedeste forlystelsescenter

Er du til motion, høj puls, spænding, adrenalin og konkurrence, så skal du komme forbi Maximum Aalborg som har en lang række af sjove aktiviteter for dig og dine venner I kan prøve for at få en anderledes dag end normalt.

Kom og prøv deres minigolf baner

Skal du havet trænet dine golf-evner, og mangler du at kunne putte den lille hvide kugle i hullet på enhver afstand, så kan du komme forbi og få trænet dit sving. Maximum minigolfbanerne er indendørs og har åbent hele året rundt. En klassisk favorit aktivitet for familier og venner og en aktivitet hvor alle kan være med og have det sjovt. Du vil både finde baner med store tårne, bakker, loops og skarpe sving. I kan være helt op til 6 personer på et scorekort, så der er plads til hele familien for denne sport.

Hvis det lyder som en spændende aktivitet, som du kan se dig og dine venner prøve, så kan du læse mere om Maximums minigolfbaner her.

Bowling er en sport for alle

Du anser måske ikke bowling som en af de helt store sportsgrene, men det kan jeg fortælle dig det er. Med hele 4865 medlemmer i 2019, så står bowling stærkt i Danmark. Dette skyldes måske at det er en sjov aktivitet som de fleste kan spille, og de fleste har prøvet med deres venner eller familie, om det var til en fødselsdag, julefrokost, firmaarrangement eller konfirmation. Man kan være mange på banerne, således alle har det sjovt på en gang.

Skal du prøve Boule banerne?

Ja, du læste rigtig. Maximum har også Boule baner, som du sikkert kender som Pétanque. Med et totalt klubtal i dansk pétanque forbund på over 3000, så er det også en sjov aktivitet man kan komme og prøve. Nu er Pétanque kun en enkelt sportsgren, som du kan lave på Maximum Boule banerne, men stadig den mest kendte blandt danskerne.

Kom og hop i trampolinparken

Er du gymnast eller elsker du bare at hoppe på trampolinen i baghaven, så skal du komme og prøve Maximum trampolinpark. Med en masse sjove og forskellige trampoliner, på vægge og på skrå, så får du det maks sjovt på trampolinerne. Der er plads til alle, plads til saltomortaler og endda også plads til du dunker på kryds og på tværs på deres basketball kurve.

Hvis det lyder som noget for dig eller en oplevelse for familien, så kan se mere om trampolinparken her.