Hvorfor bruger man træningselastik?

Styrk din krop med den bedste træningsmakker, der ikke kun styrker din krop, men også er med til at tone den. Med de rigtige træningselastikker kan du lave mange af de øvelser, du normalt laver i fitnesscentret derhjemme. Den lille elastik kan gøre træning muligt for dig, om du befinder dig derhjemme, er taget på ferie eller vil øge intensiteten i fitnesscentret. Det er heller ikke et svært redskab at komme i gang med at bruge, og der findes utroligt mange videoer på nettet af, hvordan du bedst laver øvelserne, så du får mest muligt ud af elastikkerne. Det er altså bare med at få testet, hvad der fungerer bedst for dig med elastikker i træningen, så du kan komme i gang med at optimere din styrketræning.

Mere styrke i alle øvelserne

Når du træner med træningselastikker, så vil du møde modstand gennem hele øvelsen. Det betyder, at alle musklerne, både dem der er med til at strække kroppen og dem, der samler den igen, bliver styrket. Samtidig med dette, så bruger du flere muskler, fordi du skal kæmpe for at holde stabiliteten, når gummiet er spændt helt ud. Slutteligt aktiverer du også helt automatisk dine mavemuskler undervejs, fordi de vil modstå elastikkens tryk. Det betyder altså, at det er en sund træningsform, der er med til at styrke og tone mange forskellige muskler i kroppen.

Hvis du døjer med en skade, så er elastikken også en rigtig god vej frem. Den er nemlig med til at bygge dine muskler langsomt op med en mild modstand. Det kræver selvfølgelig også, at du vælger en elastik med få kilos modstand. Men de kan være med til ikke at overbelaste kroppen samtidig med, at du genoptræner de udsatte områder.

Lille, smart redskab

En træningselastik er supersmart, fordi den kan rulles sammen og tages med overalt. Den kan få en fast plads i din fitnesstaske eller du kan rulle den sammen og tage den med i lommen. Med den i lommen har du nemlig alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med en grundig styrketræning. Du slipper også for at have dyre og tunge håndvægte med hjem, som enten ligger i vejen eller fylder godt i skabet. Det er desuden også en billig investering, da en god træningselastik typisk ikke koster særligt meget. For eksempel er træningselastikker fra KINETIK de bedste på markedet og så til en overkommelig pris.