Find din nye yndlingssportsgren

Vi er mange, der holder af at røre os. Det er dog muligt at køre død i de samme sportsgrene, eller også har du brug for noget nyt ved siden af det, du allerede kan. Vi har derfor samlet nogle af de nye sportsgrene, som er blevet store trends inden for de seneste år. De fleste af dem kræver ikke, at man er i god form i forvejen, men man skal alligevel passe på sin krop. Derfor kan en sund massage, udstrækning og god opvarmning være med til at forebygge skader. Du kan læse mere om at forebygge skader og holde kroppen sund på bloggen her.

Padeltennis

Få pulsen op og hold koncentrationen. Så er du allerede godt på vej med den runde ketsjer. De seneste år er padeltennis vundet frem i det skjulte, men her efter Covid-19, så er det for alvor kommet frem i lyset. Det er en fed blanding mellem flere sportsgrene med ketsjer, og mange er blevet bidt af det. Det kan vi godt forstå. Den sjove sportsgren kan selv få den største motions-benægter helt op i det grønne felt af begejstring.

SUP-boarding

Supping, sup-boarde og meget mere. Kært barn mange navne. Sub-boarding er ikke for dig, hvor adrenalin-niveauet og konkurrencegenet skal sættes på prøve. Det er i stedet en fantastisk måde at komme ud at nyde naturen på. Sub-boardet er nemt at pakke ned og tage med ud at give den gas på. Tag det med på ferie, den lokale sø, havet, åen – mulighederne er utroligt mange. Det er også muligt at leje et sup-board, hvortil du nemt kan komme ud at prøve den hyggelige sportsgren.

Kampsport

Det kan lyde voldsomt, men det er det sjældent. Tværtimod. Èn af de kampsportsgrene der virkelig vinder frem disse år er selvforsvar. Her lærer du ikke at slå fra dig men i stedet forsvare dig mod overgreb og lignende. Det er en super lærerig sport, og så kræver den faktisk ikke, at du går til det i flere år for at dygtiggøre dig. Det kræver blot en dedikation og lyst til at lære for at kunne de basale trin.

Hockey

Hvis du er vild med tempo, holdånd og mange mål, så har du den rigtige sport for dig lige her. Hvor ishockey kræver hårde taklinger og mange pauser, så er hockey faktisk en sport helt uden kontakt. Desuden spilles den indenfor de fire bander, så der opstår ikke de samme pauser. Så grib hockeystaven og tag til en prøve i din lokale klub.