En lille og handy motionscykel

Hvad er det første, du tænker, når du hører ordet motionscykel? Prøv at lukke øjnene og se den for dig. Ser du også et stort, sort monstrum, der optager store mængder plads i motionscentret? Eller er du vokset op med, at dine forældre eller bedsteforældre har én derhjemme, som skæmmer den flotte indretning? Mulighederne er mange, men fælles er det ofte et stort monstrum, som man ikke vil have i hjemmet.

Men hvad skal man så gøre, hvis man holder af en tur på motionscykel? Ja, hvis man ikke vil en tur forbi fitnesscentret, så er der heldigvis hjælp at hente. Uden at skæmme hjemmet med en kæmpe motionscykel, så kan man faktisk på cyklen med ind i hjemmet alligevel. Ja, du gættede rigtigt. Der er naturligvis tale om siddecyklen. Her kan du sidde præcis så behageligt, som du selv vil og ellers bare arbejde dig derudad.

Motion når og hvor du vil

Dét at være fysisk aktiv skal være på ens egne præmisser, og det må man i dén grad sige, at du kan være med din egen siddecykel. Den er hurtig at tage frem og let at pakke væk – og så fylder den ikke halvdelen af stuen, køkkenet, under spisebordet eller hvor end, du gerne vil sidde og træde i pedalerne. Faktisk er den så smart, at den også nemt kan pakkes med i bilen, hvis du skal en tur i sommerhus eller lignende. Det er cyklen, du aldrig vidste, at du have brug for.

Skånsom måde at få rørt kroppen på

Cykling er en af de mest skånsomme motionsformer. Faktisk sker de fleste skader på cyklen ude i trafikken, og den er du undtaget fra, når du pisker afsted derhjemme i lænestolen. På den måde finder du ikke en meget mere sikker måde at dyrke motion på end den derhjemme med siddecyklen. Faktisk er noget af det sjoveste at følge med i tour de France, alt imens man selv giver den gas hjemme foran Tv’et.

Skulle du have en skade, så er det også en meget skånsom måde at bevæge kroppen på. Mange med knæ, hofte og ledbåndsskader finder stod trøst i at kunne forsætte træningen på siddecyklen. På den måde kan de stadig holde sig i form, bygge muskler op og holde hovedet klar med en god omgang fysisk bevægelse. Så det er bare at få købt din siddecykel hos billigform.dk, hvor de har tilbud lige nu.