3 simple tips: Sådan slår du lige i golf

Vi kender det alle sammen. Vi skal ud og prøve at spille golf. Forventerninger er høje inden start, men så går det galt. Bolden vil ikke det samme, som du vil i hovedet. Det er en meget svær sport. Så her kommer der 4 simple men gode tips og teknikker til, hvordan du slår lige i golf.

1. Hold armene strakte

Du styrer svinget gennem bevægelsen med dine arme. Derfor er det meget vigtigt, at du forholder dine arme strakte gennem dit sving. Undgå at bøje albuen i din førende arm. Det bliver nemmere, hvis du skubber bagenden bagud, og forsøger at række rykken op.

2. Undgå drastisk svingretning

Det er meget svært at sigte korrekt. Alligevel er det meget vigtigt at øve sig på. Sigter man for meget “udefra“ eller “indefra“ gennem svinget, så bliver det oftest svært at ramme slagfaden på køllen. Derfor er det vigtigt, at du træner dit sigte på ranchen.

3. Aflæs vinden

Du kender det måske. Du er på sidste hul, det er tæt med din ven om sejren. Pludselig begynder det at blæse op. For at slå lige handler det om at læse vinden korrekt. For at blive bedre til dette, så øv dig i øve områderne i golfklubben, mens det blæser. Gå på vejrapps og se vindhastigheden, og noter ned (eller husk) i hovedet hvor meget kraft du lagde i dine slag. På den måde opbygger du en “hukommelse“ om hvor meget der skal sigtes mod vinden.

Ønsker du selv at begynde golftræning med træner, så kan du læse meget mere om det på Dansk Golf Akademis hjemmeside lige her.